Over ons

                                                                   Oprichter Landlife Consultancy:  ir Annoesjka Wintjes                                                                    

Mijn 30 jaar werkervaring als project-, proces- en programmamanager voor ruimtelijke ontwikkeling bij de overheid zet ik graag voor u in. 

Mijn specialisaties liggen op de diverse thema's van gebiedsontwikkeling (landbouw, recreatie, economie, duurzaamheid, landschap etc,) en netwerkontwikkeling in een politiek-bestuurlijke omgeving, zowel op lokale als regionale schaal. Mijn passie is en blijft om te werken aan gebiedsontwikkeling voor en met inwoners, bedrijven en organisaties met respect voor onze aarde en ruimtelijke kwaliteit.

Competenties: Houdt overzicht in complexe processen en weet de kern uit zaken te halen, met als doel resultaten te bereiken waar we in de praktijk wat aan hebben. Werkstijl is samenwerkend en procesgericht om zaken voor elkaar te krijgen. Houdt van uitdagingen, creativiteit en afwisseling en denkt in mogelijkheden. 

De basis is gelegd op het VWO in Nijmegen en de opleiding Landschapsarchitectuur van Wageningen University en Research, in de periode 1984-1990. Daarna volgde werkervaring bij Provincie Noord Brabant, onderzoeksinstituut Alterra (WUR), gemeente Haarlemmermeer en Heumen, Regio FruitDelta Rivierenland en ook als freelancer voor ontwerpactiviteiten. Politieke ervaring is opgedaan bij gemeente Cuijk en bewonersinitiatieven. Kennis en vaardigheden zijn doorlopend ontwikkeld via cursussen o.a. op het gebied van procesbegeleiding en coaching.

Na 30 jaar tijd voor een nieuwe stap: met passie en enthousiasme vanaf 2022 flexibele inzet voor u!

Annoesjka Wintjes